• Comerç
  • 29/5/2020

Comerç participa en nous programes d'assessorament al comerç minorista per pal·liar els efectes del Covid-19

"Assessorament express"

L'EOI ofereix programes formatius de digitalització i assessoraments a pimes i autònoms.

La Secretaria d'Estat de Comerç realitzarà un seguiment personalitzat dels beneficiaris pertanyents al comerç minorista.

El Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, a través de l'Escola d'Organització Industrial (EOI), fundació adscrita a la Secretària General d'Indústria i PIME, i amb el finançament del Fons Social Europeu, ofereix programes formatius de digitalització i assessoraments a pimes i autònoms per pal·liar els efectes produïts pel COVID-19.

En concret, el programa denominat “ASSESSORAMENT EXPRESS” va dirigit a persones emprenedores i autònoms oferint-los un servei especialitzat d'assessorament en la presa de decisions vinculades a la gestió financera i legal del seu negoci incloent també aspectes específics de la regulació recent relacionada amb el COVID-19. En aquests moments es troba obert el termini d'inscripció fins al 15 de juny i hi ha 600 places disponibles a les quals pot optar el comerç minorista.

Des de la Secretaria d'Estat de Comerç es realitzarà un seguiment personalitzat dels beneficiaris pertanyents al comerç minorista complementant els assessoraments previstos al programa “Assessorament Express” amb informació rellevant per al sector, tant per part de l'Administració Central com de les Comunitats Autònomes.

Al següent enllaç es troba informació completa dels Programes de Suport a les empreses i autònoms:https://www.eoi.es/es/programasapoyocovid19

La inscripció per a empreses de tot el territori nacional es realitzarà a la web Programes Formatius COVID-19.